Editions de Parfums Frederic Malle French Lover - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle French Lover - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle En Passant - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle En Passant - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Promise - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 126750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58581
A parfümről: A Közel-Keleten két ember között tett ígéretet a legszigorúbb becsületkódex kíséri. Frédéric Malle ezt az elvet ünnepli egy saját ígérettel, amelynek dobogó szíve két értékes rózsafajtából áll: a Bulgáriából származó rózsaesszenciát és a Törökországból származó rózsát, alma, rózsabors és szegfűszeg fűszerezi, és a pacsuli, ciprusolaj és labdanum érzéki alapjához illeszkedik; ez az összhang olyan megszeghetetlen és láthatatlan, mint egy fogadalom. A parfümőrről: Dominique Ropion a legendás Roure Bertrand Dupont laboratóriumában tanult, mielőtt Jean-Louis Sieuzac-hoz, a parfümkészítés egyik legnagyobb technikusához ment volna dolgozni. Ma az IFF sztárparfümőrje. Ropion munkáját a precizitás és a szabadság keveréke teszi különlegessé, valamint az a törekvése, hogy új, harmonikus összhangokat hozzon létre olyan összetevők párosításával, amelyek szöges ellentétben állnak egymással. Dominique Ropion egy kalandor, aki átadja magát az ösztönöknek, ugyanakkor rendkívül szigorú minden egyes illatának végső formulázási fázisában.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM PROMISE 50 ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.