Editions de Parfums Frederic Malle Promise - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Promise - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Synthetic Jungle - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Synthetic Jungle - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle En Passant - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 76050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58460
A parfümről: Egy egyszerű jegy, a fehér orgona, amely egy rövid pillanat alatt, a tavasz küszöbén ragadja meg az embert. Az Olivia Giacobetti által komponált En Passant Doisneau Párizsát idézi, a falak mögé rejtett kertekből áradó isteni illatokat. Néhány narancslevél, uborka és búza, amelyek ezt az impresszionista parfümöt kísérik. Egy bájos alkotás, amely ügyesen szublimálja a természet ajándékát. Egy derűs és sugárzó parfüm. Álljon meg egy tavaszi kert szélén és lélegezze be. A szél által felkorbácsolt illatos orgona és a... En Passant. Olivia Giacobetti "impresszionista" illata egyetlen egyszerű illattal játszik, a fehér orgona illatával, amelyet egy pillanatra elkapott az időben. A kompozíció ezt a természetből származó illatot dicsőíti, vizes jegyekkel, narancsfa levelekkel, uborkával és búzával házasítja. Ragyogó és derűs. A parfümőrről: Olivia Giacobetti, a Robertetnél szerzett parfümkészítői képzettségét követően megalapította saját laboratóriumát, az Iskia-t. Az őt megérintő parfümök "gyakran a mindennapi élet és a természet visszhangjai, végtelen inspirációs források. Egy múló érzelem, egy hangulat, egy részlet, egy hozzáállás, mint sok apró életfoszlány, amelyek új vágyakat hordoznak magukban". Alkotásaiban keveredik a mélységes egyszerűség és a nagyon is kortárs kifinomultság.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM EN PASSANT 50ML EDP Női parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.