Editions de Parfums Frederic Malle En Passant - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle En Passant - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Rose and Cuir - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Rose and Cuir - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Synthetic Jungle - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 76050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM60785
A fényes és buja, titokzatos és provokatív Synthetic Jungle egy stílusos tájkép technicolor zöldekben. Az 1970-es évek kultikus parfümjeihez írt óda, a Synthetic Jungle a természet modern vízióját kínálja újragondolva. Flipo megtartotta az eredeti kompozíció pazar bazsalikomját, valamint egy újrakomponált csokor jácintot, gyöngyvirágot, természetes jázmint és Ylang Ylang olajat. A modernizálás és élesítés érdekében szintetikus fekete ribizlit és styralil-acetátot adott hozzá, gyakorlatilag egy fényes, csillogó filteren keresztül vezetve a virágillatot. Flipo leegyszerűsítette a Chypre és a bőr jegyeket, ami egy letisztultabb, áramvonalasabb összhangot eredményezett. Végül hozzáadta a pacsulit.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FREDERIC MALLE SYNTETHIC JUNGLE 30ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.