Editions de Parfums Frederic Malle Synthetic Jungle - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Synthetic Jungle - Eau de Parfum Uniszex Illat

Editions de Parfums Frederic Malle Rose and Cuir - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 85800.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
FM58572
A rózsa erőteljes újragondolása; tiszta, elegáns, kompromisszumok nélküli, modern. Egyedi kivonatú timut bors, geránium, bourbon és egy kis cassis aromával keverve a frissesség és a fűszeresség érdekében. Mégis csendes vihar húzódik alatta: a vetiver és a cédrus földes ágyat alkot a sötét, titokzatos bőrrel, amelynek középpontjában az IsoButyl Quinoline áll - egy intenzíven keserű molekula, amely a jazzkorszak merész parfümériájában való használata óta nagyrészt elfelejtődött. Az egyszerre pezsgő és józan, felismerhetően virágos kompozíciót drámai, mégis kontrollált érzékiség árnyékolja be.
További Információ
MárkaEditions de Parfums Frederic Malle
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Les Editions de Parfums Frédéric Malle 2000-ben született, Frédéric Malle azon elhatározásának eredményeként, hogy a parfümkészítés bajnoka legyen és visszanyerje régi dicsőségét. A világ legnagyobb parfümkészítőit művészetük csúcsára vezetve teljes alkotói szabadságot biztosít számukra, kivételes alapanyagokkal látja el őket, nem szab időbeli, költségvetési és marketing korlátokat. Frédéric Malle a parfümök világában született, és több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik, így ma a parfümkészítés legjelentősebb szakértője. Szokatlan és besorolhatatlan esztétaként lehetőséget kínál a művészeknek, hogy kitűnjenek önmagukból, bátorítja őket saját nyelvezetük kialakítására, és ünnepli kreativitásukat. Így születik meg minden egyes együttműködésből egy remekmű - egy olyan parfüm, amelynek alkotója elég büszke ahhoz, hogy saját nevével írja alá, most először. Ez az egyedülálló megközelítés a legkülönfélébb személyiségű parfümök eklektikus választékát eredményezi - egy olyan
FM ROSE AND CUIR 100ML EDP Unisex parfüm Gyártó: Frederic Malle Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.