Gritti Beyond the Wall - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Gritti Beyond the Wall - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Gritti Kill The Lights -  Extrait de Parfum Uniszex Illat

Gritti Kill The Lights - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Gritti Anima - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 122850.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GR67038
Luca Gritti személyes kedvence, szellemiségének és illatjegyeinek tükörképe. Az Anima eklektikus, friss, robbanékony és kontrasztokkal teli: a kompozíció az ananász, a lime és a bergamott káprázatos keverékével kezdődik, amely a finom virágos szívig ér, és vaníliás szantálfa ágyon nyugszik.
További Információ
MárkaGritti
NemUnisex
AlapjegyÁmbra, Cédrus fa, Szantálfa
SzívjegyÍrisz, Jázmin, Rózsa
FejjegyBergamott, Lime, Ananész
Illatfriss, keleties
Cikk típusaParfüm
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A márka története 2009-ben kezdődött. Luca Gritti, az összes illat mögött álló orr, megalkotta a Black Collectiont, amely olyan bestsellereket tartalmaz, mint a 19-68, a Decimo és a Rebellion. Néhány évvel később bemutatták a White Collectiont, ahol a parfümkészítő a nőiség különböző aspektusait vizsgálja a legvonzóbb illatcsaládokon keresztül: virágos, gyümölcsös és gourmand. A Chantilly, a Rebrodè és a Macramè világsikere után a márka elindította az I Turchesi kollekciót, amely tisztelgés Dél-Olaszország és annak lélegzetelállító színei, illetve parfümjei előtt. A Pomelo Sorrento rövid időn belül bestsellerré vált; élénk karaktere az Olaszországban készült luxusparfümök új színvonalát képviseli, a legújabb Ivy Collection mámorító kompozícióival együtt. A Gritti Venetia legkiválóbb darabja a Gritti Privé válogatás, bársonyba és 24 karátos aranyba öltöztetve. Ezek a merész, gazdag és eklektikus parfümkivonatok az olasz stílust képviselik. A márka összes illata Olaszországban készül,
GRITTI ANIMA EXTRAIT EDP 100 ML Unisex parfüm Gyártó: Gritti Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.