Gritti Costiera - Eau de Parfum Uniszex Illat

Gritti Costiera - Eau de Parfum Uniszex Illat

Gritti Anima - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Gritti Anima - Extrait de Parfum Uniszex Illat

Gritti Beyond the Wall - Extrait de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
GR67056
A nagy keletiek csintalan megközelítése. Egy parfümőr víziója a legnagyobb hagyománnyal rendelkező illatcsalád modern értelmezéséről. Luca Gritti a közel-keleti stílusból veszi ki a legjobbat, meleg, megnyugtató hangulatát az európai parfümkészítés tiszta, finom struktúráival átfedve: tej és kardamom, aranyló fűszerpor és lágy, finom írisz.
További Információ
MárkaGritti
NemUnisex
AlapjegyKardamom, Fehér pézsma, Szantálfa
SzívjegyDarjeeling fekete tea, Írisz
FejjegyFehér Üröm, Ibolya
Illatkeleties, púderes
Cikk típusaParfüm
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A márka története 2009-ben kezdődött. Luca Gritti, az összes illat mögött álló orr, megalkotta a Black Collectiont, amely olyan bestsellereket tartalmaz, mint a 19-68, a Decimo és a Rebellion. Néhány évvel később bemutatták a White Collectiont, ahol a parfümkészítő a nőiség különböző aspektusait vizsgálja a legvonzóbb illatcsaládokon keresztül: virágos, gyümölcsös és gourmand. A Chantilly, a Rebrodè és a Macramè világsikere után a márka elindította az I Turchesi kollekciót, amely tisztelgés Dél-Olaszország és annak lélegzetelállító színei, illetve parfümjei előtt. A Pomelo Sorrento rövid időn belül bestsellerré vált; élénk karaktere az Olaszországban készült luxusparfümök új színvonalát képviseli, a legújabb Ivy Collection mámorító kompozícióival együtt. A Gritti Venetia legkiválóbb darabja a Gritti Privé válogatás, bársonyba és 24 karátos aranyba öltöztetve. Ezek a merész, gazdag és eklektikus parfümkivonatok az olasz stílust képviselik. A márka összes illata Olaszországban készül,
GRITTI BEYOND THE WALL EXTRAIT EDP 100 ML Unisex parfüm Gyártó: Gritti Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.