Kilian Paris Forbidden Games Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Forbidden Games Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Dark Lord Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Dark Lord Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Angel` Share Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI53845
Az Angels' Share tartalmazza a konyakból nyert konyak esszenciáját, amely természetes karamell színt kölcsönöz neki. A konyakolajjal nyitó, tölgyfa abszolút, fahéj esszencia és tonkabab kivonat keveréke után az illat hosszan tartó szantálfa, praliné és vanília jegyei adják az ízletes befejezést, egy olyan ritka keverék, amelyet csak angyalok tapasztalhatnak meg.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN ANGEL`SHARE 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.