Kilian Paris Sunkissed Goddess - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Sunkissed Goddess - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Smoking Hot Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Smoking Hot Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Born To Be Unforgettable - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 49200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI72900
Kilian Hennessy inspirációja: A KILIAN PARIS bemutatja a Born to be Unforgettable-t, egy kólafreshesség robbanását, amely újraéleszti a szikrázó kóla kortyolásának élményét. Egy robbanásszerűen hat, igazi jellemként szikrázik, és egy klasszikus kólát izgalmas új érzésekbe repít. Egy illatos alkotás, amelyben egy hűvös és magabiztos attitűd tűzhetetlenül feledhetetlen. A parfüm: Az akkord friss lime-lökéssel nyílik, amelyet a Cinnamon, Nutmeg és Vanilla jellegzetes keveréke követ, hogy megalkossa a kóla érzetét. Az illat ezután kerek és testes Cedrusfa jegyekre vezet, hosszan tartó hatással.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
AlapjegyCédrus fa
SzívjegyFahéj
FejjegyKóla Akkord
Illatcitrusos, friss, fuszeres
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
Kilian Born To Be Unforgettable 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.