Kilian Paris Born To Be Unforgettable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Born To Be Unforgettable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Sunkissed Goddess - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 97500.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI73297
A Sunkissed Goddess a krémes fehér Tiara virágok és az érzéki Ylang-Ylang esszencia gazdag akkordjával kezdi útját. Ez átvezet az akkord szívébe, a kókuszos és vaníliás test meleg és teljes illatába, majd befejezi jegyeit Guaiac fa és Cistus Labdanum illatokkal — mindkettő KILIAN PARIS illatszignatúrája, melyek gyantaillatú, mélyen vibráló és hosszan tartó vonzerőjük miatt ismertek.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
AlapjegyKókusz
SzívjegyTiare virág
FejjegyYlang Ylang
Illatvirágos, friss
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
Kilian Sunkissed Goddess 50ml, EDP Parfüm, unisex Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Behozó és forgalmazóDP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Behozatás: 2024. március Felhasználhatósági idő: A csomagoláson feltüntetve Összetétel: A csomagoláson feltüntetve Figyelem: Gyúlékony. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze a szembe vagy irritált bőrre. Szem- vagy bőrkontaktus esetén bő vízzel öblítse ki. Az eredeti név és összetétel a csomagoláson van feltüntetve.