Kilian Paris Woman In Gold Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Woman In Gold Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Extreme - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 109200.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI51566
Rózsaszín és fehér májusi rózsacsokorral és a legszebb narancsvirágokkal nyílik, amelyeket három szirén éneke hordoz, és hívogat: tubarózsa, egyiptomi jázmin kivonat és nárcisz. Ezeket a gyönyörű virágokat tejes karamellás elixírbe burkolták, így félig ártatlanok, félig buják, és most egytől egyig finom csábítók.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN GOOD GIRL GONE BAD EXTREME EDP 50ml EDP Női parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.