Kilian Paris Good Girl Gone Bad Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Roses On Ice Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Roses On Ice Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris L`Heure Verte - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 78000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI59953
A L'Heure Verte a "Happy Hour" hagyományos francia megfelelőjéről kapta a nevét, és az abszint esszenciájának jegyeivel nyit, majd azonnal átcsap az ibolyalevél és az édesgyökér abszolút nosztalgikus szívébe. Száraz lecsengése a pacsuli egyedi és precízen megválasztott, mindenütt visszaköszönő aspektusát artikulálja, és a vetiverrel és szantálfával együtt a földes fák triójába olvad. A Kilian Hennessy alapító és Mathieu Nardin francia parfümkészítő első együttműködéseként a L'Heure Verte a legjobban fejezi ki Párizst - a maga fényűzésében és csodálatos illúzióiban elragadó és életet megváltoztató.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN L`Heure Verte EDP 50ml Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.