Kilian Paris Musk Oud Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Musk Oud Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Extreme Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 87750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI47525
Rózsaszín és fehér májusi rózsacsokorral és a legszebb narancsvirágokkal nyílik, amelyeket három szirén éneke hordoz, és hívogat: tubarózsa, egyiptomi jázmin kivonat és nárcisz. Ezeket a gyönyörű virágokat tejes karamellás elixírbe burkolták, így félig ártatlanok, félig buják, és most egytől egyig finom csábítók.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN GOOD GIRL GONA BAD EXTREME EDP 50ml refill Női parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.