Kilian Paris Pearl Oud Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Pearl Oud Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Extreme Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Good Girl Gone Bad Extreme Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Musk Oud Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 72150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI47539
A klasszikus Rose Oud kortárs, nyugati csavarása, a Musk Oud a szirupos rózsa- és gerániumszirmok, a selymes pézsma és a fűszerek csendes kifejeződése. A mámorító, rummal teli nyitányt egy oud-akkordból, pacsuliból és pézsmából álló mámoros lecsengés horgonyozza le. Lágy, éppoly édes, mint amilyen csábító, az ősi oud új oldalát mutatja meg.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN MUSK OUD EDP 50ml EDP refill Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.