Kilian Paris Rolling In Love Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Rolling In Love Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Forbidden Games Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Forbidden Games Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Liaisons Dangereuses, Typical Me Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 72150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI47503
A kapcsolat fokozódik, ahogy a fekete ribizli kivonat jelzik a szerelem foltját, összekeverednek a hedonista ámbra mag esszenciával, amelyet az egyenlítői terület forróságában termesztettek, tükrözve a szenvedély forró éjszakáit. A vanília abszolút és a moha tartja az illatot a természet felett lebegve, hogy a titok még egy kicsit tovább megmaradjon.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN LIAISONS DANGEREUSES EDP 50ml EDP refill Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.