Kilian Paris Liaisons Dangereuses, Typical Me Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Liaisons Dangereuses, Typical Me Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Voulez Vous Coucher Avec Moi Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Voulez Vous Coucher Avec Moi Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Forbidden Games Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 72150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI48085
A Forbidden Games egy csábító, mézzel és fahéjjal meghintett barack Laoszból, amely harapásra hívogat. Az ellenállhatatlan virágos nektár szíve, amely bolgár rózsa orpurból, geránium bourbonból és éjféli jázminból áll, bűnösen finom madagaszkári vanília, laoszi méz és varázslatos opoponax gyantaolaj édességében rejlik.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN FORBIDDEN GAMES 50ml EDP REFILL Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.