Kilian Paris Forbidden Games Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Forbidden Games Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Love, don`t be Shy Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Love, don`t be Shy Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Voulez Vous Coucher Avec Moi Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
KI47528
Rejtőzködő, elegáns, estébe nyúló illat, ragyogó gardénia fejillatával és ylang-ylanggal, mely csábító tubarózsával virágzik. A ragyogó neroli, a narancsvirág és a mandarin esszencia gyönyörűen kiegyensúlyozza az érzéki szantálfa túladagolását. A vanília gyengéd érintése lágyan hatol be az emlékezetbe. 
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN VOULEZ-VOUS COUCHER AVEC MOI EDP 50ml EDP refill Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.