Kilian Paris Woman In Gold Refillable Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Woman In Gold Refillable Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Liaisons Dangereuses Typical Me Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Liaisons Dangereuses Typical Me Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Rolling In Love Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI51583
A Rolling in Love egy musc de peau, amely megragadja azt az érzést, amikor olyannyira szerelmesnek érezzük magunkat, hogy szinte "a bőrünk alá hatol". Pascal Gaurin parfümőrrel együttműködve Kilian Hennessy teljesen új irányt vett. A Rolling in Love sokkal közvetlenebb és kevésbé fakultatív, mint a korábbi illatai - szinte "monokróm" egyetlen érzelem koncentrált ábrázolásában. A Rolling in Love egy "fehér" illat, amely különböző textúrákat rétegez az illat nyomvonalán az ambrette magvak, a mandulatej, az írisz és a pézsma jegyeivel. 
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN ROLLING IN LOVE REFILLABLE EDP 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.