Kilian Paris Love, don`t be Shy Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Love, don`t be Shy Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Rolling In Love Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Rolling In Love Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Woman In Gold Refillable Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 78000.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI47517
A jegyek illatban idézik meg a finom aranyozást, valamint a fény és árnyék közötti játékot, amellyel a festményt ünneplik. Calice Becker parfümkészítőt a festmény aspektusai közötti lenyűgöző kontraszt inspirálta, amelyet "texturáltnak és ragyogónak, gazdagnak és érzékinek" ír le. A pikáns fényesség ennek a ragyogásnak az illatos kifejeződése. A szirmos rózsaszív a rózsa összes aspektusát ábrázolja. Végül, a vanília abszolút unicitása nagyvonalúan jelenik meg a leszáradásban, amelyet egy exkluzív pacsuli molekula, az akigalawood díszít.
További Információ
MárkaKilian Paris
Nem
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN WOMAN IN GOLD EDP 50ml EDP refill Női parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.