Kilian Paris Smoking Hot Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Paris Smoking Hot Refill - Eau de Parfum Uniszex Utántöltő

Kilian Rose Oud Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Rose Oud Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Smoking Hot - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 97890.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI071459
Éjszaka nincsenek szabályok, csak egy: legyél Füstölgően Dögös (Smoking Hot)! A Kilian legújabb füstös illata egy igazán karamellizált élvezet. Kentucky Tobacco abszolútot tartalmaz, amelyet almaízű shisha dohány és intenzív bourbon vanília vízipipa illatával vonnak be. Az európai kluboktól a keleti vízipipa-szalonokig mindent megidéző Smoking Hot újradefiniálja, hogy mit jelent ma egy füstös illat, és olyan helyre megy, ahol szinte már túl nagy a forróság.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
AlapjegyAbszolút Bourbon Vanília
SzívjegyAbszolút Dohány
FejjegyVízipipa
Illatdohányos
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
Kilian Smoking Hot 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.