Kilian Paris Smoking Hot - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Smoking Hot - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Sacred Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Sacred Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Rose Oud Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI68253
Ez az egyszerre ragyogó és királyi, virágos oud harmónia középpontjában több ezer szárított rózsaszirom áll Franciaországból és Marokkóból. A rózsaesszenciák és abszolútumok kivonata keveredik, hogy a gazdag török rózsalikőr hedonista túladagolását érje el, sáfránnal fűszerezve. Kilian Hennessy mesterien harmonizál a csábító vanília jegyekkel, a bakhoor akkorddal (atlasz cédrus). Olyan illatfüggőséget teremt, amit egyszerűen nem lehet megállni.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN Rose Oud Refillable 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.