Kilian Rose Oud Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Rose Oud Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Straight To Heaven Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Paris Straight To Heaven Refillable - Eau de Parfum Uniszex Illat

Kilian Sacred Wood - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 91650.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
KI67861
Az indiai szent templomok elismerten a világ egyik legnemesebb és legtiltottabb parfüm-összetevőjéről, a mysore-i szantálfáról ismertek. Ezt a "szent" fát kizárólag a templomok építésére és díszítésére tartják fenn, mivel úgy tartják, hogy egyedülálló, varázslatos és illatos lélekkel ruházza fel az embert. Kilian újraalkotja ezt a hihetetlenül összetett szantálfát, tisztelegve a természet egyik legnehezebben megfogható ajándéka előtt. A Sacred Wood megidézi a keletre vezető illatos fa mitikus oldalát, tisztelegve a természet érzéki gyönyöreinek a parfümök művészetén keresztül. Ez az alkotás a The Cellars illatcsalád része lesz.
További Információ
MárkaKilian Paris
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Cognac készítők hosszú sorának, a luxus úttörőinek örököseként, Kilian úgy döntött, hogy tovább viszi a családi hagyomány fáklyáját. Gyermekkorát a családi pincék kísérték végig a Franciaországi Cognac-ban. Emlékezetében az ,,angyalok részesedését" örökségének részeként vezették be az illatszerek világába. Az ,,angyalok részesedése” az a százalék, amely megmagyarázhatatlanul elpárolog a cognac-os Henessy ház pincéjéből, például az Istenek felajánlására. Sok Kilian illat ma magában hordozza az alkohol cukorjának, és a fából készült cognac hordóknak gyermekkori emlékeit.
KILIAN Sacred Wood 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: BY KILIAN SAS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.