La Maison de la Vanille Noir Toscane - Eau de Parfum Uniszex Illat

La Maison de la Vanille Noir Toscane - Eau de Parfum Uniszex Illat

La Maison de la Vanille Coffret - Uniszex ajándék szett

La Maison de la Vanille Coffret - Uniszex ajándék szett

La Maison de la Vanille Arty Positano - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 30810.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LMDLV69226
Fa doboz 5 X 30 ml Vanille des Origines Vanille sauvage de Madagascar Vanille divine des Tropiques Vanille givrée des Antilles Vanille fleurie de Tahiti Vanille Noire du Mexique
További Információ
MárkaLa Maison de la Vanille
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A vanília édes, gazdag, forró, meglepően sokoldalú. Az egyik legnépszerűbb jegy a parfümök világában. A La Maison de la Vanille e titokzatos, ugyanakkor oly ismerős illat által inspirálva magas minőségű parfümök kollekcióit hozza létre, amely a vaníliát változatos formákban alkalmazza illataiban. "A vanília világkörüli útra késztetett. A távoli partokról megőriztem az édeset, a vadat, a frisset és a titokzatosat. Aztán lehunyom szemeimet és elképzeltem." 1994 - Aldo Bielli, borász és parfümőr, a La Maison de la Vanille márka alapítója.
La Maison de la Vanille Arty Positano 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó:LABORATOIRES COSMETIQUES & PARFUMEURS Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.