La Maison de la Vanille Arty Positano - Eau de Parfum Uniszex Illat

La Maison de la Vanille Arty Positano - Eau de Parfum Uniszex Illat

La Maison de la Vanille Les Indispensables - Uniszex ajándék szett

La Maison de la Vanille Les Indispensables - Uniszex ajándék szett

La Maison de la Vanille Coffret - Uniszex ajándék szett

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 24960.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LMDLV69224
Intenzív, gourmand, érzéki és fűszeres. Nőknek rendkívüli illat, mint egy sütemény egy orosz teaszobában, fériaknak, mint egy elegáns klub.
További Információ
MárkaLa Maison de la Vanille
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A vanília édes, gazdag, forró, meglepően sokoldalú. Az egyik legnépszerűbb jegy a parfümök világában. A La Maison de la Vanille e titokzatos, ugyanakkor oly ismerős illat által inspirálva magas minőségű parfümök kollekcióit hozza létre, amely a vaníliát változatos formákban alkalmazza illataiban. "A vanília világkörüli útra késztetett. A távoli partokról megőriztem az édeset, a vadat, a frisset és a titokzatosat. Aztán lehunyom szemeimet és elképzeltem." 1994 - Aldo Bielli, borász és parfümőr, a La Maison de la Vanille márka alapítója.
La Maison de la Vanille Coffret 5x15ml - Antilles, Madagascar, Tahiti, Tropiques, Bourbon 75ml EDT Gift Set Unisex gift set Gyártó:LABORATOIRES COSMETIQUES & PARFUMEURS Származási hely:Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.