La Maison de la Vanille Coffret - Uniszex ajándék szett

La Maison de la Vanille Coffret - Uniszex ajándék szett

La Maison de la Vanille Bois Prestige Vanille du Monde - Uniszex ajándék szett

La Maison de la Vanille Bois Prestige Vanille du Monde - Uniszex ajándék szett

La Maison de la Vanille Les Indispensables - Uniszex ajándék szett

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 32760.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
LMDLV69223
Lenyűgöző, intenzív és mélyen gyümölcsös, ez egy olyan nő parfümje, aki szereti az életet, az ínyencségeket és a dolce vitát. Édes, napfényes illata, mint a toszkán szőlőé a nyár végén.
További Információ
MárkaLa Maison de la Vanille
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A vanília édes, gazdag, forró, meglepően sokoldalú. Az egyik legnépszerűbb jegy a parfümök világában. A La Maison de la Vanille e titokzatos, ugyanakkor oly ismerős illat által inspirálva magas minőségű parfümök kollekcióit hozza létre, amely a vaníliát változatos formákban alkalmazza illataiban. "A vanília világkörüli útra késztetett. A távoli partokról megőriztem az édeset, a vadat, a frisset és a titokzatosat. Aztán lehunyom szemeimet és elképzeltem." 1994 - Aldo Bielli, borász és parfümőr, a La Maison de la Vanille márka alapítója.
La Maison de la Vanille Les Indispensables 3x30ml - Madagascar, Tropiques, Bourbon 90ml EDT Gift Set Unisex gift set Gyártó:LABORATOIRES COSMETIQUES & PARFUMEURS Származási hely:Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.