Mancera Aoud Cafe - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Cafe - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Vanille - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Vanille - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Blue Notes - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 37050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA20393
Ölelje magához a Földközi-tenger igazi szívét és lelkét a Mancera Aoud Blue Notes illatával. Ez a csábító elixír a citrusos, virágos, földes és fás akkordokat ötvözi egy jól lekerekített, dinamikus illat érdekében, amely tökéletesen kiemeli bármelyik kedvenc együttesét. A fejjegyek között pezsgő bergamott, édes mandarin-narancs és calabriai citrom található, amelyek különféle gyümölcsös és zöld elemekkel keverednek a pikáns, lendületes indításhoz, amely élvezetesen ébreszti fel az érzékeket. A pacsuli, az ibolya, az orris gyökér, a rózsa és az ylang-ylang szívjegyei káprázatos virágos kompozícióval ruházzák fel az illatot. Az illatot a madagaszkári vanília, az indiai szantálfa, a guaiacfa, az ámbra és egy csipetnyi bőr alapjegyei zárják le, egy összetett és mámorító parfümért, amely a szoba minden sarkából magára vonzza a figyelmet.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Aoud Blue Notes 120ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.