Mancera Aoud Lemon Mint - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Lemon Mint - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Blue Notes - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Blue Notes - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Cafe - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MA20350
Álmodozzon a francia Riviéra melletti kávézóban töltött napokról a Mancera Aoud Café, egy kellemes női illat segítségével. Ez az ínycsiklandó parfüm gyümölcsös, földes és gourmand akkordokat kínál egy káprázatos és zamatos illatért, amelyet nehezen tudsz majd lemosni a bőrödről. A citrusos bergamott, a lédús őszibarack és a fanyar feketeribizli csúcsjegyei a friss, édes elemek azonnali bőséges tárházával nyitják meg az illatot. Eközben a gazdag kávébab, a meleg aranyszínű borostyán és a virágesszenciák elrendezése csábító, robusztus hangulatot teremt, amely elbűvölő és elegáns. Végül az érzéki fehér pézsma és más édes és fás összetevőkből álló alapjegyek az aromák elbűvölő egyesülését alkotják, amely teljesen csábító és felejthetetlen.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Aoud Cafe 60ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.