Mancera Velvet Vanilla - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Velvet Vanilla - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Lemon Mint - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Aoud Lemon Mint - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Soleil D`Italie - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 37050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA45697
Modern, mégis időtlen, a pezsgő jegyeket és a dinamikus frissességet ötvözi. A Soleil d'Italie a la dolce vita ízletes íze. Ez a ragyogó parfüm a citrusos, fás és földes illatjegyeket ötvözi egy természetesen frissítő illatért, amely éppúgy gazdagítja a lelket, mint a szaglásunkat. A fanyar mandarin-narancs, a calabriai bergamott, a pikáns lime, a keserű narancs, a fűszeres kardamom és a rózsaszín bors fejjegyei merész, üdítő nyitóillatot eredményeznek. Az elegáns bolgár rózsa, a mámorító pacsulilevél és a különböző vizes árnyalatok jegyei buja, kiegyensúlyozó réteget adnak a szívben. Az esszenciát guaiacfa, fehér pézsma, tengeri ámbra, friss cédrus és vetiver alapjegyei teszik teljessé, és egy olyan ragyogó és megvilágosító illatot eredményeznek, amelyet lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Tökéletes nappali viselet a tavaszi és nyári hónapokban.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Soleil D`Italie 60ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel.