Mancera Black Line - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Black Line - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Soleil D`Italie - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Soleil D`Italie - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mancera Velvet Vanilla - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 37050.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MA27389
Édes és gazdag bársonyos illat, ahol fehér virágok és vanília tölti be a levegőt. Ez egy uniszex illat, amelyet a Mancera Pierre Montale parfümőrrel közösen alkotott meg, és 2016-ban jelent meg. Egy aromás gyümölcsös virágos illat, melyet férfiak és nők egyaránt viselhetnek. Egyszerűen csodálatos. Abszolút lenyűgöző. Készülj fel, hiszen egyetlen szippantással szerelmes leszel. Egy friss gyümölcsös illat nagyszerű virágos jegyekkel, amely elvarázsolja Önt. A fűszeres jegyek némi pikantériát adnak a keverékhez, az alapjegyek pedig melegséget és mélységet kölcsönöznek ennek az illatnak, amely elvarázsolja Önt. A csúcsjegyek a körte, a szegfűszeg, a rózsaszín bors, az angyalgyökér, a mandarin narancs és a fekete ribizli. A szívjegyek a tubarózsa, a jázmin, a neroli és a rózsa. A befejező jegyek a vanília és a fehér pézsma.
További Információ
MárkaMancera
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Mancera illatok a Kelet, a végtelen sivatag, a perzselő nap és az időtlen szépség titkait hordozzák. A legkiválóbb aromás összetevőkkel készülnek, mint például agar fa, értékes gyanták, bőr vagy sáfrány. Minden Mancera parfüm egyedülálló és kellemes érzéssel tölti el Önt. A márkát 2008-ban alapították Párizsban az Al Athar, a Perzsa-öböl térségének egyik legnagyobb parfümforgalmazója kezdeményezésére, így a Mancera parfümök a legautentikusabb illatok közé tartoznak a keleti illatok minden kedvelője számára. Az "Al Athar" tulajdonosa széleskörű tapasztalatokra alapozva felkérte a tervezők és parfümkészítők egy csoportját, köztük a Montale kollekciójáról világhírű Pierre Montale-t, hogy hozzanak létre egy nagy művészeti értékű parfümmárkát. A Mancera parfümök szándékosan különböznek a tipikus keleti illatmárkáktól. A kezdetektől fogva az volt az elképzelés, hogy intenzív, magas koncentrációjú parfümöket hozzanak létre, amelyek elsősorban nyugati vonzerővel bírnak, és néhány kivételes o
Mancera Velvet Vanilla 120ml EDP Unisex Fragrance Unisex parfüm Gyártó: Mancera Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel.