Masque Milano Tango - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Tango - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Montecristo - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Montecristo - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Luci ed Ombre - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 47580.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MQM60467
Békés és nyugodt vagy. Úgy érzed magad, mintha egy árpaföld és egy sűrű erdő között lennél, ahová egyetlen napsugár sem tud behatolni. Vakító fény van, minden nyugodtnak és csendesnek tűnik. Hirtelen végigfut a hátadon a hideg. Rájössz, hogy egy ilyen csábító jelenetnek van egy komor oldala, intrikus és titokzatos. Ez az éjszaka találkozása a nappalral, a fény és az árnyék ölelése. A szellő a hajadban és a farkas meleg, párás lehelete a nyakadon. Nem tudod már sem azt, hogy hol vagy, sem azt, hogy hová vágysz. A sötét oldal ellenállhatatlanul lenyűgöző, erősebb minden félelemnél és nyugtalanságnál, amit kivált. Friss, energikus, mámorító parfüm. És egy sötét, állatias füstölő.
További Információ
MárkaMasque Milano
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
MASQUE MILANO LUCI ED OMBRE Edp 35ml Unisex parfüm Gyártó: MASQUE MILANO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.