Masque Milano Love Kills - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Love Kills - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Luci ed Ombre - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Luci ed Ombre - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Tango - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 136500.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MQM60471
Suttogás mindenütt körülötted, a buli vidám. A lágy zene a háttérben fokozatosan hangosabbá válik. Egy crescendo. Egy pohár, még egy pohár. Ron y miel. Bódító, borostyánszínű nektár. Mámorító, mint a virágzó jázmin illata, amelyet a meleg nyári szellők sodornak magukkal. Egy crescendo. Találkozol a tekintetével - suttog pár szót. Kiszúrod - Lunfardo az. Homlokodat izzadságtól áztatja. A só elolvad a likőr cukrában. A csoszogó gotan ritmus bátorrá tesz, az éjszaka és a tangó a te oldaladon áll. Egy crescendo. Fülsiketítő idézés. A levegő még forróbbá válik. Tisztában vagy vele, hogy ez fájni fog neked. Mégsem tudsz ellenállni. Felállsz, és elindulsz a táncparkett felé... az arca felragyog az éjszakát beragyogó mosolyától... Most már csak erre vágysz. Egy meleg és érzéki parfümre. Intenzív crescendo. Borostyán nektár.
További Információ
MárkaMasque Milano
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
MASQUE MILANO TANGO Edp 35ml Unisex parfüm Gyártó: MASQUE MILANO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.