Masque Milano Russian Tea - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Russian Tea - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Tango - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Tango - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Love Kills - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 150150.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MQM60514
Mi mással lehetne ábrázolni a szerelmes érzést, mint egy skarlátvörös virág ropogós, vibráló illatával? Szerelem. Ó, a szerelem. Szerelmes, ó szerelmes. És... mi van a névben? Amit rózsának hívunk más néven is ugyanolyan édes illatú lenne. De - a legtöbbször - a szerelemnek tragikus vége lehet. A szerelem rózsája elszáradt. Csak egy éjszaka telt el, és úgy néz ki, mintha ezer év lett volna. Törd össze a kezedben az elszáradt rózsát. Nem kapsz mást, csak port. És egy gyönyörű, melankolikus emléket arról, milyen édes volt ez a gyorsan elhalványuló románc.
További Információ
MárkaMasque Milano
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
MASQUE MILANO LOVE KILLS Edp 100ml Unisex parfüm Gyártó: MASQUE MILANO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.