Masque Milano Romanza - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Romanza - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Love Kills - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Love Kills - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Russian Tea - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
MQM60477
Odakint a hófödte Nyevszkij Prospekt és egy pazar art noveau épület. Odabent egy nagy könyvesbolt. Az első emeleten pedig egy elegáns kávézó. Ahogy a vizet a csészébe töltik, a főzet a legjellegzetesebb jegyeket szabadítja fel. Fekete tea, nehéz és intenzív. Virágos jegyek, élesek és csípősek. És az összetéveszthetetlenül száraz és füstös utóíz, amelyet a karavánszerájok tábortüzei adnak, amelyek arra szolgálnak, hogy az értékes teaszállítmányt szárazon tartsák a véget nem érő szibériai úton. A friss mentalevelek kellemes frissességet kölcsönöznek a forró víznek. Egy teáskanál málnakonzerv édesít, anélkül, hogy megváltoztatná a bőr és a nyírfa keserű utóízét. Lassan kortyolgatjuk, miközben a széles ablakon kitekintünk a gyönyörű kazanyi Miasszonyunk-székesegyházra és a túlsó partra. Az orosz teaszertartás ma egy váratlan utazásra vitt minket távoli tájakra, tele misztikummal és varázslattal.
További Információ
MárkaMasque Milano
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
PROIZVOD: MASQUE M. RUSSIAN TEA EDP 35 ml Parfemska voda u spreju 35 ml unisex Proizvođac: Masque MilanO Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.