Masque Milano (homage to) Hemingway - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano (homage to) Hemingway - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Russian Tea - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Russian Tea - Eau de Parfum Uniszex Illat

Masque Milano Romanza - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 60450.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MQM60482
A Romanza egy dekadens illat, amely a nárcisz köré épül, egy nagyon dualista virág köré. A tökéletes virág, hogy a jelenetet magával a dualizmussal értelmezze: Dorian Grey - ő egy dandy, ő egy igazi férfi, ő meglehetősen frivol és abszolút ellentmondásos. Az illat kifejlesztése során használt belső név a "L'innamoramento" volt,egy olasz szó a szerelembe esésre, ami pontosan kifejezi azt a pillanatot, amikor az ember belezuhan. Az "innamoramento" alatt sem itt, sem ott nem vagy. Tehát az innamoramento szaglásos ábrázolásához valami olyanra van szükség, ami nem egészen határozott.
További Információ
MárkaMasque Milano
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A KONCEPCIÓ: MUSICAL OPERA. A márka a művészet, a design és a "zenei opera" olasz örökségén alapul. Az üvegek egy darab design, az illatok pedig felvonásokba rendeződnek, mint egy opera jelenetei. Az évek során illataink számos "best of" díjban és jelölésben szerepeltek, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy márkánk ismertsége és követői világszerte növekedjen. AZ ORROK, MINT SZÍNÉSZEK A SZÍNPADON. A márka egyik legkülönlegesebb aspektusa, hogy minden egyes illatot más-más parfümőrrel fejlesztenek ki, és az orr nevét írják az üvegre és a csomagolásra. A deklarált cél az, hogy a világ legígéretesebb, viszonylag ismeretlen fiatal parfümőrjeivel működjenek együtt - a márka mára elismerten képes felfedezni a feltörekvő csillagokat.
MASQUE MILANO ROMANZA Edp 35ml Unisex parfüm Gyártó: MASQUE MILANO Származási hely: Olaszország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.