Mizensir Ambre Magique - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Ambre Magique - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Alma de Rosario - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69352
Ez egy kert, Alma de Rosario, Alberto Morillas édesanyjának története. Finom, friss és színes, ez a pézsmás virágos parfüm olyan, mint egy andalúziai kert hajnalban, átitatva... az első fénysugárral. Ezután jön a Calone, mely a bergamottal és az ibolyalevéllel keveredik. Csak azután lép be a narancsvirág, a liliom és a jázmin szirmainak lágysága, az Ambrette magok és a legfrissebb és legsimább fehér pézsma púderes tónusaival. Ez egy tavaszi parfüm, vidám és lágy, mint egy gyermekkori emlék.
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Alma de Rosario 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.