Mizensir Bois Iridescent - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Bois Iridescent - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Alma de Rosario - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Alma de Rosario - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Ambre Magique - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 120900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69353
Az Ambre Magique tisztelgés az ámbra előtt. Ez a rendkívüli anyag az idők kezdete óta lenyűgözi az embereket. Annyira lebilincselő, hogy az eredete nagyon sokáig vita tárgyát képezte. Egyesek úgy gondolták, hogy sárkánynyálkából származik, mások szerint az óceán fenekén lévő szökőkutakból folyt. Ezernyi erényt is tulajdonítottak neki, és ezek között erős afrodiziákumnak tartják... A legendák, csodák és fantasztikus erők birodalma, amely Alberto Morillast az Ambre Magique megalkotására inspirálta. Borostyán, ahogy még soha nem éreztük, fényes, érzéki, vibráló és fás intenzitású. A cachalox által adott borostyánjegy körül az anyagok a szaglószervi érzetek kaleidoszkópjaként reagálnak. A kardamom által kísért mandarin élénkséget hoz, majd narancsvirággal és a bolgár rózsa eleganciájával zárul. Ezzel szemben a Bourbon vanília és a pézsma édességet és erőt kínál. A benzoinnal és a Dreamwooddal, ezzel az egyedülálló fával, a szantálfa csodálatos hangsúlyaival érintkezve vibrálnak a bőrön, meghosszabbítva a varázslatot, amely a kompozíciót jellemzi. Rezgés, fény, sűrűség... és rendkívüli érzékiség. Az Ambre Magique egyszerre egyedi és többszörös. Egy elixír, ezer illat és az őket inspiráló történetek koncentrátuma.
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Ambre Magique 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.