Mizensir Cologne de Figuier - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Cologne de Figuier - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Ambre Magique - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Ambre Magique - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Bois Iridescent - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69354
"Bois Iridescent. Milyen furcsa név ! Irizáló, mint az irizált... szivárvány ? Itt rejlik a varázslat, egy rejtély, amely két szóban elmondja a parfümőr rajongását a fa iránt. Alberto Morillas itt "virágos fává" változtatja, amelyet a színek sugarai átszellemítenek, a bergamott esszenciával és a mandarinolajjal, és a Paradisone® kristálytiszta frissességével ragyogást hoznak. Az ibolyalevél és az írisz abszolút kombinációja púderes és virágos jelleget kölcsönöz; ez alkotja a parfüm szívét, amely aztán fás és szantálfás jegyeket tár fel, hogy végül a Cetalox® borostyán-pézsmaillattal záruljon. A Bois iridescent egy nagyon különleges parfüm, amely felerősítve a fát, messzire visz minket...".
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Bois Iridescent 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.