Mizensir Eau de Gingembre - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Eau de Gingembre - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Bois Iridescent - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Bois Iridescent - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Cologne de Figuier - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69355
"Fogj egy fügefalevelet, dörzsöld meg a tenyeredben, majd utána szagold meg a kezed. Érezni fogod a töredező szár zöld és ropogós élénkségét, a kerekded a napsütésben még érő gyümölcs gömbölyűségét és az árnyékban töltött délután frissességét. A Cologne de Figuier ennek a gesztusnak a "szaglásos vázlata", amely meghagyja a illatát a bőrön. Alapja a fügefalevél, bergamott és grapefruit zamatával, a galbanum növényes zöldje a rózsaszín bors fűszeres jegyével egészül ki. A fa intarzia ásványi és ámbra jegyekkel hangsúlyozza a fa sűrűségét, a háttérben. Egy parfümkészítő által egy vonással megrajzolt fügefa."
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Cologne de Figuier 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.