Mizensir Perfect Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Perfect Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Cologne de Figuier - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Cologne de Figuier - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Eau de Gingembre - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69356
A parfümériában a citrusokat általában az élénkítő frissesség kifejezésére használják. Mint egy indiai utazás emléke, ahol a levegő felfrissül a gyömbérvíz permetezésével, az Eau de Gingembre egy fűszeres kompozíció, amely úgy csillog, mint a gyömbér élénk és erőteljes zamata, amely frissen reszelve harap a nyelvünkbe. Az illat középpontjában egy gyömbér CO2-kivonat áll, amelyet olyan eljárással nyernek, amely megőrzi a termék teljes integritását. A bergamott, a neroli és a petitgrain olaj a citrusfélék illatát hozzák be, amikor a fügefalevél és a ciprusolaj egyfajta örökké tartó lendületes érzést keltenek. Egy tiszta, éles és metaforikus alkotás, olyan éles, mint a jeges vízben való merülés.
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Eau de Gingembre 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.