Mizensir Sweet Praline - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Sweet Praline - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Eau de Gingembre - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Eau de Gingembre - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Perfect Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69362
"Az élénkvörös parázs lassan égeti az oudfa darabkáit; füstje adja meg e csodálatos anyag teljes intenzitását. A "Perfect Oud" ennek az égett fának az emléke, amiért Alberto Morillas úgy döntött, hogy az illat nem tartalmaz oudfa esszenciát. A "Perfect Oud" egy érzelem. Az a lassan emelkedő hő. A bőr és a füst illata, amely áthatja a bőrt. A ritkán használt alaszkai cédrus dominál, bőr és tömjén jegyeket felfedve. A koriander- és a bergamottolaj lehűti és élénkíti a keveréket. A forró és radikális "Perfect Oud" végül a rózsa- és íriszolajoknak köszönhetően idomul. És a füst csodálatos ébredéssé válik."
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Perfect Oud 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.