Mizensir For Your Love - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir For Your Love - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Perfect Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Perfect Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Sweet Praline - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69363
Valóban egy újabb praliné, de ezúttal annyira más, mint a többi! Nem édes és nem is szirupos, ez az ízletes jegyek finom keveréke, a málna alig karamellizált benzoinnal, amely lágyan és finoman, mint egy szirom, megédesíti a kínai Sambac jázmint. Hogy az egészet megfűszerezzék, és megadják neki azt az eleganciát, ami a nagyszerű parfümöket jellemzi, a tömjén és a papiruszfa szikrája is hozzá lett csapva. A Sweet Praline nem egy cukrászé, hanem egy parfümkészítőé... hogy a bőrödnek elég jó legyen, hogy megehesse!
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Sweet Praline 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.