Mizensir Golden Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Golden Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Sweet Praline - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Sweet Praline - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir For Your Love - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69357
A másik illata Mert a szerelem a kockázatvállalásról szól. Képzeld el a csók illatát, a szaglás minden érzetével együtt, amit a másodperc töredéke alatt tapasztalsz, ahogy közeledsz a másikhoz. Az intimitás a bőr, a nyak meleg pézsmás illata a hajnál, és az ajakrúzs gyümölcsös, púderes aromája... . Minden ott van. A sminket idéző málnás jegyeken keresztül az Exaltone© a maga furcsa módon emberi illatával és a Cachalox© testi gyönyörével, amely oly közel áll az Ambergrishez. Végül, a bőrt a bőrhöz érő érzékiségének gyengéd simogatásával, a benzoin és a pacsuli Coeur adják hozzá mélységét és édességét. A régi időkben pézsmát viseltek, hogy jelezzék: szeretőt kerestek. A jó szeretőről azt mondták, hogy éles, mint a borostyán", ami azt jelenti, hogy nagy éleslátással van megáldva."
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir For Your Love 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.