Mizensir Ideal Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Ideal Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir For Your Love - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir For Your Love - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Golden Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 120900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69358
Egy augusztus végi nyári estén Alberto Morillas sétálgat a parton a Genfi-tó partján. Élvezi a béke és nyugalom e pillanatait, hiszen a nyári nap csillog a rózsaszín és azúrkék vízben. Hirtelen a szeme sarkából két alakot lát. elhalad mellette. Érzéki és finom, mégis nehéz és intenzív illat tölti be a levegőt. Ez a parfümőr azonnal felismeri a levegőt átitató parfümben az oudot. Ez az illóolaj, amely Ázsia távoli szegleteiből, a bangladesi-indiai határ mentéről származik. Oud Assafi néven ismert, a legtisztább illóolaj, amely létezik. Tökéletesen kiegyensúlyozott, bőrös és füstös, anélkül, hogy állatias lenne, és finom balzsamos jegyekkel bír. Annak érdekében, hogy egyedi tulajdonságai érvényesülhessenek, bizonyos összetevőket adnak hozzá, amelyek kihangsúlyozzák különféle jellegzetességeit. A tömjén és a bolgár rózsa kiemelkedő finomságot kölcsönöz neki, a papirusz kiemeli a titokzatosságát, és az amiriszfa és a cetalox pedig érzékiséget és teljességet kölcsönöz neki. Egy elbűvölő elixír a bőr számára, amely egyszerre nőies és férfias.
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Golden Oud 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.