Mizensir L`Envers du Paradis - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir L`Envers du Paradis - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Golden Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Golden Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Ideal Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69359
Ideal Oud" a parfümkészítő két ellentétes alapanyagot, a rózsát és az oudfát veszi alapul: az egyik kézben a törékenység és az erő, a másikban a fény és a sötétség. Hogy uralni tudja a Alberto Morillas az erőteljes oudfát a bolgár és a centifolia rózsa duettjével kombinálta. Az eredmény? A finom oudfa sötét és titokzatos virággá változik, tüzes rózsával fűszerezve. Érezhető a domináns, mámorító bőr-fa illat, amelyet a papiruszfa és a labdanum fokoz. Az "Ideal Oud" egyaránt szól a nőknek és a férfiaknak is. Semmi túl elsöprő vagy túl vad illat. Inkább egy olyan parfüm, amely olyan puha, mint a selyemszatén a bőrön."
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Ideal Oud 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.