Mizensir Musc Eternel - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Musc Eternel - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Ideal Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Ideal Oud - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir L`Envers du Paradis - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69360
Alberto Morillas elég jól ismeri a rózsaszín borsot ahhoz, hogy a zöld kardamomnak köszönhetően kihozza a frissességét, jeges és savanyú, a Cascalone és a Bergamot duójával. Fűszeres és friss, Ambrox érzéki és addiktív jegye mégis domináns, finoman keveredve a Muscenone és a Clearwood fás és pézsmás jegyeivel. A bőrön? A forró és a hideg vibrálása...
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir L`Envers du Paradis 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.