Mizensir Vert Empire - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Vert Empire - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir L`Envers du Paradis - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir L`Envers du Paradis - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Musc Eternel - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69361
Próbáljunk meg először elképzelni egy csokor rózsát, jázmint és fehér galagonyát, fehér pézsma gubóba ágyazva, ami a firenzei írisz eleganciájának köszönhetően borzasztóan púderes illat lenne... Aztán adjunk hozzá egy gourmet vonást a tonkababnak köszönhetően, amely mandulás érzetét ad az illatnak. Itt jelenik meg a Musc Eternel, egy pézsmás és érzéki érintés, amely úgy viselkedik, mint egy második bőr.
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Musc Eternel 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.