Mizensir Musc Eternel - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Musc Eternel - Eau de Parfum Uniszex Illat

Mizensir Vert Empire - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 81900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MIZ69365
Ezt az illatot az év egy bizonyos időszakában tapasztalt érzés alapján hozták létre. Egy szaglás élményt nyújt a természetet kedvelő parfümőrnek, aki annyi időt tölt a természetben, amennyit csak tud Egyszerű, mégis finom, múló, de felejthetetlen... A télnek éppen vége, és a levegő még mindig csípős, de a tavasz első sugarai már itt vannak. Ez az a pillanat, amikor a citrusfák, amelyek a narancsházban élnek, újra kapcsolatba kerülnek a szabad levegővel. Mi sem lehetne ennél szebb egy kertész számára, mint a citrom- és narancsfák kihajtása? Alberto Morillas parfümkészítő számára azonban ez a megszokott rituálé az egyik legillatosabb, nem mellesleg pedig a legjobban illatozó rituálé, nem is beszélve a leggyengédebbről. A Vert Empire ezt a pillanatot idézi fel egy aromás intenzitású kompozícióban. A mandarin és a petitgrain esszenciája a levelek közepébe fészkelt citrusféléket idézi. A reggeli frissességet a paradizon és egy csipetnyi kardamom hozza elő. Majd apránként, a föld és a fák illata fás, enyhén ásványos intenzitással épül fel, amelyet a párosítás hordoz a szantálfa és az ambrox angyalgyökérrel és zsályával.
További Információ
MárkaMizensir
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
1999-ben Alberto Morillas feleségével együtt létrehozta a Mizensir illatgyertyamárkát. 2015-ben Alberto Morillas elindította a Mizensir Parfums márkát; egy olyan márkát, ahol Alberto még személyesebb illatokat készíthet, felhasználva kedvenc anyagait és a hagyományos parfümkészítés iránti szenvedélyét. A neve talán nem cseng ismerősen, de lehet, hogy már viselted valamelyik illatát. Alberto Morillas közel ötven éves pályafutása során ikonikus illatokat alkotott.
Mizensir Vert Empire 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Mizensir Származási hely: Svájc Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: A csomagoláson megjelölve Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.