Montale Oudmazing - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Oudmazing - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Wild Pears - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Wild Pears - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Chocolate Greedy - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 35900.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MO17441
A Montale Chocolate Greedy egy keleti vanília illat férfiaknak és nőknek, jellegzetes kakaós jegyekkel. Ez az Eau de Parfum a francia parfümmárkától, amely a keleti és arab illatok iránti szeretetéről és a varázslatos történelmük iránti érdeklődéséről ismert, egy finoman dekadens illatot kínál, amely a kakaót és a vaníliát más mesterien kombinált jegyekkel kombinálja. Mint a Montale márka összes illatának, a nagyra becsült, Pierre Montale a Chocolate Greedy Eau de Parfumnak is eredeti, csodás elixírt vagy ritka varázslatos szérumot idéző jelleget adott. A Montale Chocolate Greedy Eau de Parfum illatkompozíciója kávé, kakaó, tonkabab, keserű narancs, vanília és aszalt gyümölcsök jegyeiből áll. Az átfogó illat a domináns kakaós és melegen fűszeres aspektusokat édes és vaníliás jegyekkel, valamint a kávé magával ragadó jegyeivel ötvözi, és kifinomultan dekadens, csábító, finom és rendkívül érzéki. A Montale Chocolate Greedy tökéletes Eau de Parfum a csokoládé minden szerelmesének.
További Információ
MárkaMontale
NemUnisex
SzívjegyKeserű narancs, Vanília
FejjegyKakaó, Kávé
Illatkeleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Montale francia niche parfümjei a keleti és arab illatok iránti szeretetükről és varázslatos történetükről ismertek. Minden egyes üveg egyesíti a Kelet titokzatos hangulatát az alkotó és alapító Pierre Montale szenvedélyével. A Montale parfümházat 2003-ban, Párizsban alapította meg Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr, aki először Szaúd-Arábiában töltött némi időt, ahol nemesek, királyok és királynők számára készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba, eredeti illatokat kezdett el készíteni. Montale mindig a legjobb minőségű természetes anyagokat, a legritkább fákat választja illataihoz. Jellemzően tartalmaznak agárfát, amelyet sokan oud néven ismernek. Gyakran "folyékony aranyként" is emlegetik ezt a különleges, orientális összetevőt. A Montale parfümök gyorsan a kedvencek közé kerültek, és mind a vásárlóktól, mind a parfümkritikusoktól pozitív visszajelzéseket kaptak. A Montale parfümök lehetőséget kínálnak arra, hogy egy olyan útra lépjünk, amelynek minden s
Montale Chocolate Greedy 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Montale Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.