Montale Intense Cafe - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Intense Cafe - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Chocolate Greedy - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Chocolate Greedy - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Oudmazing - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 28500.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MO23743
A Montale Oudmazing Eau de Parfum illatkompozíciója szicíliai narancs és bergamott, agarfa, körte és füge jegyeivel nyitja meg a fejet. A szívben egyiptomi jázmin, pacsulilevél és íriszgyökér található, míg az alapot vanília, bőr, könnyű pézsma és szőlő tónusai alkotják. A magával ragadó malajziai agarfa bátran keveredik a citrusfélék csodálatos duójával, amelyet a vonzó körte és a finom mediterrán füge édesít. Az Oudmazing szíve az érzéki írisz, az egyiptomi jázmin és a pacsuli izgalmas kombinációját fejleszti ki, és ez az egyedülálló parfüm gazdag fűszeres jegyeivel, vaníliával, szőlővel és könnyű pézsmával melegíti a bőrt.
További Információ
MárkaMontale
NemUnisex
AlapjegySzőlő, Fehér pézsma, Vanília
SzívjegyÍrisz, Jázmin, Pacsuli
FejjegyAgarfa, Bergamott, Füge, Narancs, Körte
Illatfás, fuszeres
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Montale francia niche parfümjei a keleti és arab illatok iránti szeretetükről és varázslatos történetükről ismertek. Minden egyes üveg egyesíti a Kelet titokzatos hangulatát az alkotó és alapító Pierre Montale szenvedélyével. A Montale parfümházat 2003-ban, Párizsban alapította meg Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr, aki először Szaúd-Arábiában töltött némi időt, ahol nemesek, királyok és királynők számára készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba, eredeti illatokat kezdett el készíteni. Montale mindig a legjobb minőségű természetes anyagokat, a legritkább fákat választja illataihoz. Jellemzően tartalmaznak agárfát, amelyet sokan oud néven ismernek. Gyakran "folyékony aranyként" is emlegetik ezt a különleges, orientális összetevőt. A Montale parfümök gyorsan a kedvencek közé kerültek, és mind a vásárlóktól, mind a parfümkritikusoktól pozitív visszajelzéseket kaptak. A Montale parfümök lehetőséget kínálnak arra, hogy egy olyan útra lépjünk, amelynek minden s
Montale Oudmazing 50ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Montale Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.