Montale Oud Dream - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Oud Dream - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Oudmazing - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Oudmazing - Eau de Parfum Uniszex Illat

Montale Intense Cafe - Eau de Parfum Uniszex Illat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 28500.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
MO27533
A Montale Intense Cafe a frissen főzött kávé tökéletes illatával nyit, amelytől eláll a lélegzete. A kávébab virágzása friss, növényi rózsával párosul. A kettő együtt egy váratlanul száraz és frissítő fejillatot eredményez. Ahogy a kávé megenyhül, egy vaníliás fehér pézsma bukkan fel, amely enyhén megédesíti a főzetet egy csipetnyi tejszínnel és cukorral. A kávé még a végső ámbrás leszáradásban is gazdag és diós jelenlétet mutat. Ez a függőséget okozó és meglepő gourmand illat férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas, és tökéletes megoldás a mindannyiunkban élő kávéfüggőnek.
További Információ
MárkaMontale
NemUnisex
AlapjegyBorostyánkő, Fehér pézsma, Vanília
SzívjegyRózsa
FejjegyKávé, Virágos illatjegyzék
Illatkeleties
Cikk típusaEau de Parfum
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A Montale francia niche parfümjei a keleti és arab illatok iránti szeretetükről és varázslatos történetükről ismertek. Minden egyes üveg egyesíti a Kelet titokzatos hangulatát az alkotó és alapító Pierre Montale szenvedélyével. A Montale parfümházat 2003-ban, Párizsban alapította meg Pierre Montale, a sokak számára titokzatos parfümőr, aki először Szaúd-Arábiában töltött némi időt, ahol nemesek, királyok és királynők számára készített parfümöket. Miután visszatért Párizsba, eredeti illatokat kezdett el készíteni. Montale mindig a legjobb minőségű természetes anyagokat, a legritkább fákat választja illataihoz. Jellemzően tartalmaznak agárfát, amelyet sokan oud néven ismernek. Gyakran "folyékony aranyként" is emlegetik ezt a különleges, orientális összetevőt. A Montale parfümök gyorsan a kedvencek közé kerültek, és mind a vásárlóktól, mind a parfümkritikusoktól pozitív visszajelzéseket kaptak. A Montale parfümök lehetőséget kínálnak arra, hogy egy olyan útra lépjünk, amelynek minden s
Montale Intense Cafe 100ml EDP Unisex parfüm Gyártó: Montale Származási hely: Franciaország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Lejárati dátum : A felbontástól számítva a csomagoláson jelzett időpontig Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.