NISHANE Nanshe - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Nanshe - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Nefs - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Nefs - Uniszex Parfümkivonat

NISHANE Ani - Uniszex Parfümkivonat

INGYENES SZÁLLÍTÁS

100% GARANTÁLT
VISSZATÉRÍTÉSEK.

ONLINE
TÁMOGATÁS 24/7

Olyan alacsony, mint 87750.00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
NI53983
Az ókori metropolisz, amely mára az idők során elhagyatottá vált, Ani és számos romos temploma ma már a birodalom fenségének és az idő elkerülhetetlenségének emlékműveként áll. A misztikus ANI, az ősi metropolisz tiszteletére Nishane egy olyan illatot alkotott, amely a fényes frissességet, a tüzes fűszereket, a vad fákat és a gazdag melegséget ötvözi - egy igazi utazás a korszakokon át. Az Ani ragyogó, üdítően friss és zöld bergamottal nyit - lédús citrusokkal és a friss növényzet csípősségével árad, felidézve a túlburjánzást, amely visszahódította az omladozó falakat. A gyömbéres fűszeresség lángoló áradása a még megmaradt életet sugallja, miközben egy gyönyörű, gyümölcsös rózsa kandikál ki az ősi kövek közül. A történelem erejét érezzük, most, ahogy a gazdag, krémes, gyantás vanília és a gazdag, földes fa visszhangozza a történelemre hagyott hangok sokaságát. Komplex, robosztus és vibráló, az Ani egy olyan illat, amely valódi örökséget hordoz a nevéhez. Ez a parfüm arra hivatott, hogy leromboljon minden határt az emberek között, és képessé tegye viselőjét, hogy felépítse saját birodalmát még olyan helyzetben is, amikor már nem marad neki más, csak a romok.
További Információ
MárkaNISHANE
NemUnisex
Írja meg saját véleményét
Csak regisztrált felhasználók küldhetnek véleményt. Kérjük, jelentkezzen be, vagy or regisztráljon
A NISHANE az első és egyetlen isztambuli parfümmárka, amely nemzetközileg is jól ismert, és a művészi parfümkészítés kivételes szemléletét képviseli. Ez könnyen felismerhető az illatkreációk egyediségéből. Ez egy gyökeres kultúrából eredő exkluzivitás-érzékkel bíró ajánlat. A világ minden tájáról származó összes illatjegy keveredésével nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy teljes mértékben megfeleljenek az igazi niche parfümök szerelmeseinek elegáns ízlésének. A NISHANE úgy véli, hogy az emberek könnyen felismerik a különbséget, amely illatai révén teljes mértékben feltárja Isztambul igazi szellemét. A NISHANE a parfümkészítést a művészet fontos formájának tekinti, és a parfümökkel (Collection Rumi, Shadow Play Trilogy, Collection Imaginative, No Boundaries Collection stb.) való történetmesélés révén nagy hírnévre tett szert. A parfümök mindegyike extrait de parfum koncentrációjú, a Colognisé és a Safran Colognisé kivételével, amelyek 2018-ban és 2019-ben kerültek piacra, legalább 30 % i
NISHANE ANI PARFUM 50ml Unisex parfüm Gyártó: NISHANE Származási hely: Törökország Importőr és forgalmazó: DP LUX KFT Tablas Utca 36-38 Budapest Felhasználhatósági idő: 36 hónap a nyitástól számítva. Összetétel: A csomagoláson megjelölve. Figyelem: tűzveszélyes. Ne használja tűz, láng vagy hőforrás közelében. Ne permetezze szembe vagy irritált bőrre. Ha szemmel vagy bőrrel érintkezik, öblítse le bő vízzel. Az eredeti név és az összetétel a csomagoláson meg van jelölve.